torstai 30. kesäkuuta 2011

Tervetuloa Kesä

Viime talven pakkasissa palellessa vannoin, etten valita yhtään, jos tulee kuuma kesä. Siispä, tervetuloa kesä ja antaa tulla vaan helteet. Lämmintä nyt on ollutkin, ensimmäiset kitisijätkin ovat jo ehtineet valittaa kuumuudesta ja toivoneet niiden loppumista. Eräs tuttava ehti jo surra, että kesä on ohi juhannuksen jälkeen. No jaapa jaa, minusta kesä vasta alkaa juhannuksesta. Monena vuonna elo-syyskuussa on ollut hyvin lämmintä, joten vaikea ajatella kesän vielä loppuvan.

Pidän kyllä talvesta ja pakkasistakin. Mitä enemmän lunta, sen parempi ja sopivat pakkaset siihen niin aiai, kyllä on mukavaa ulkoilla. Koiratkin pysyvät puhtaina ja siivoamista on vähemmän. Paukkupakkaset sen sijaan voisivat siirtyä vaikka kylmentämään
pahasti sulavaa Grönlantia


Kukkia kasvaa luonnonvaraisena runsain mitoin pihalla ja tienpientareella. Pongasimme juhannusiltana eri kasveja ja kukkia peräti kasvioppaan kanssa - hyvin rentouttavaa puuhaa.


Juhannustunnelmaa luomassa hiukan söpö hyttyskarkotinkynttilä, uudessa ja melkein jo valmiissa kesägrillikatoksessa. Olisikohan sopivampi nimi grilliterassi.. nimittäin 'katos' on jotenkin vähättelevä ilmaisu. Vielä olisi tehtävänä pergola-osuus. Näette sitten kuvaa, kun grilliterassipergola-systeemi on ihan valmis, ei ole ihan tavallinen meinaan. Kun tehdään, niin tehdään sitten kerralla sellainen, että siellä viihtyy hyvin.


Amppeli grilliterassipergolassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti